Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Libya

Prodaje se nekretnina u Libiji

Libija je država sjeverne Afrike. Libija zauzima središnji dio Sjeverne Afrike, s pogledom na Sredozemno more oko zaljeva Sirte, četvrta po veličini zemlja u Africi, sedamnaesti svijet. Graniči se na sjeverozapadu s Tunisom, na zapadu s Alžirom, na jugu s Nigerom i Čadom, na jugoistoku s Sudanom, na istoku s Egiptom.

 Ekonomija Libije ovisi o naftnoj industriji, ali tijekom godina na gospodarstvo i tržište nekretnina utjecale su neke politike libijske vlade i zakoni koji sprječavaju imovinu za zakup.

Ova situacija i ustrajna post-revolucionarna nestabilnost doveli su do straha od investitora kojima je teško kupiti nekretninu za prodaju u Libiji.

Nakon revolucije, tržišta nekretnina su se našla u neredu jer su se mnogi bivši vlasnici konfiskovane zemlje vratili pritisku za reformu imovinskih zakona i zahtijevali naknadu.

Razvoj libijskog financijskog sektora ostao je stagniran zbog nestabilnosti Libije, tako da je danas osobito teško posebno za niske prihode ili za male dužnike pristupiti stambenom financiranju, a ponekad se čini nemogućim kupiti nekretninu u prodaji u Libiji.

Unatoč ovoj neprivlačnoj situaciji, osobito u glavnom gradu, investitori iz Tripolija vjerojatno će potražiti nekretninu za prodaju u Libiji

U pogledu područja Tripolija najbolje susjedstvo tražiti nekretnine za prodaju su Ben Ashour, Nofleen i Zawiat Dahmani susjedstvu. Ovdje su cijene ovdje veće, a nekretnine za prodaju uglavnom se nalaze u središnjem položaju, u blizini veleposlanstava i stranih rezidencija, ali iu bolnicama i privatnim klinikama, kao iu najboljim školama.

 

Ako tražite nekretninu više za turističku uporabu, s vrtom i više prostora, onda su četvrti Serraj i Janzour najbolji. Među nekretninama za prodaju nalaze se prostrane vile s vrtovima, travnjacima, pa čak i bazenima.

 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB